Primăria Comunei Caţa județul Brașov

16.09.2022 - Lucrări de amenajare drum de acces, cimitir Catolic Evanghelic sat. Cața

Nr. înreg: 4137/16.09.2022

APROBAT

PRIMAR

VOCILĂ Liviu Ioan

ANUNȚ ACHIZIȚIE DIRECTĂ

”Lucrări de amenajare drum de acces, cimitir Catolic Evanghelic sat. Cața”

Primăria comunei Cața, cu sediul în loc. Cața, str. Principală nr. 223, cod poștal 507040, tel: 0268 248 563, email: primariacata@yahoo.com, în calitate de autoritate contractantă achiziționează ” Lucrări de amenajare drum de acces, cimitir Catolic Evanghelic sat. Cața”

Detalii anunț:

1.      Modalitatea de atribuire: Achiziție directă

2.      Sursa de finanțare: Buget local

3.      Tip anunț: Cumărare directă

4.      Tip Contract: Contract de Lucrări

5.      Denumirea achiziției: Lucrări de amenajare drum de acces, cimitir Catolic Evanghelic sat. Cața

6.      Cod de clasificare: 45233141-9 Lucrări de întreținere a drumurilor (Rev.2)

7.      Valoarea estimată 50.000 lei

8.      Garanția de bună execuție:  pe parcursul îndeplinirii contractului, achizitorul alimentează contul de garanție de bună execuție, prin rețineri succesive din sumele datorate și cuvenite executantului până la atingirea sumei care reprezintă cei 5% din prețul contractului. Restituirea urmând a se face conform art. 42, alin. 4 din HG nr. 395/2016.

9.      Condiții de participare: poate participa orice operator economic ce are dreptul legal de a presta lucrările ce fac obiectul prezentului anunț, prezentând în acest sens certificatul constatator emis de Oficiul Registrului Comerțului din care se reiasă obiectul de activitate.

10.  Propunerea financiară: va conține valoarea totală a ofertei exprimată în lei.

11.  Criterii de adjudecare: Prețul cel mai scăzut

12.  Data limită de propunere ofertă: 05.10.2022

13.  Valabilitatea ofertei: minim 60 zile de la data limită de depunere a ofertei

14.  Adresa la care se trimit ofertele: Rugăm potențialii ofertanți să publice această lucrare în catalogul electronic SEAP, la codul CPV menționat în prezentul anunț și să facă referire în câmpul ”Denumire repere” la numărul anunțului de publicitate.

Ofertele primite prin alte căi, decât prin catalogul SEAP sau care nu fac referire la numărul anunțului de publicitate sau la codul CPV nu vor fi luate în considerare

În vederea unei ofertări corecte este necesar ca operatorul economic să evalueze situația de fapt la fața locului. Vizitarea amplasamentului se poate face în fiecare zi lucrătoare, până la data limită de depunere a ofertelor, in intervalul 10-14

Pentru programări vă rugăm să transmiteți o solicitare la adresa de email primariacata@yahoo.com.

15.  Informații suplimentare: Informații suplimentare se pot obține la telefon: 0268248563 sau email: primariacata@yahoo.com. Anunțul este disponibil pe site-ul www.primariacata.ro, secțiunea https://comunacata.ro/informatii-interes-public/achizitii-publice

 

OBS: Preciziăm că autoritatea contractantă are obligația de a realiza achiziția directă în conformitate cu prevederile art. 43 din HG. 395/2016 PENTRU APROBAREA Normelor metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de achiziție publică/acordului cadru din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice. Fiind o prospectare de piață, achizitorul are deplină libertate în a selecta oferta/ofertele câștigătoare fără a fi obligat să anunțe acest lucru celorlați participanți. În acest caz nu sunt aplicabile prevederile privind rezolvarea contestațiilor de către CNSC, achiziția directă nefiind o procedură propriu – zisă.

 

16.  Achiziția se va finaliza prin intermediul catalogului electronic.

 

În sperața unei bune colaborări, vă mulțumim!

 

Întocmit,

Consilier achiziții publice

LEON Anastasia