Primăria Comunei Caţa județul Brașov

Anunţ - CADASTRU GRATUIT UAT CAȚA PRIN PROGRAMUL NAȚIONAL DE CADASTRU ȘI CARTE FUNCIARĂ 2015 – 2023

Anunţ - CADASTRU GRATUIT UAT CAȚA PRIN PROGRAMUL NAȚIONAL DE CADASTRU ȘI CARTE FUNCIARĂ  2015 – 2023

          Aducem la cunoștință cetățenilor Comunei Cața că s-au demarat lucrările de cadastru sistematic în sectoarele cadastrale nr.6, 44, 45, 46, sectoare situate în extravilanul localităţii  Paloș, cu finanţare prin   Programului Naţional  de Cadastru şi Carte Funciară 2015 – 2023 .

        Conform Contractelor de Prestări Servicii nr.70, 71, 72, 73/30.12.2022  înregistrarea sistematică a imobilelor se va face pentru următoarele tarlale :

       Tarla nr. 26, 27, 29, 30, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57  .

       Programul Naţional de Cadastru şi Carte Funciară are ca obiectiv înregistrarea  GRATUITĂ a imobilelor în sistemul integrat de cadastru şi carte funciară .

       În vederea demarării lucrărilor de cadastru subliniem necesitatea colaborării dumneavostră cu firma executantă a lucrărilor cadastrale, S.C.SKYTOPOSCANER S.R.L. împreună cu Primăria Cața în scopul efectuării măsurătorilor şi verificării actelor doveditoare ale dreptului de proprietate asupra imobilelor         ( teren extravilan ), în sensul :

-  de a permite accesul pe proprietate a reprezentanţilor firmelor executante, S.C.SKYTOPOSCANER S.R.L. ;

-  de a identifica limitele imobilelor împreună cu echipa care realizează lucrările de specialitate;

-  de a vă prezenta la sediul primăriei Caţa cu actele de proprietate în original,  pentru ca echipa noastră să facă copii conforme ( contract de vânzare – cumpărare, titlul de proprietate şi după caz certificate de moştenitor, certificate de deces,certificat de legatar,hotărâre judecătorească, act de partaj, act de donaţie, etc. ) şi acte de identitate sau copii ale tuturor proprietarilor/moştenitorilor ;

-  de a verifica informaţiile privitoare la imobilele pe care le deţineţi în etapa de publicare a documentelor tehnice cadastrale ;

-  de a depune cerere de rectificare daca datele publicate nu sunt corecte în termen de 60 de zile de la data publicării documentelor tehnice la sediul Primăriei .

Asfel este necesar să vă prezentaţi la sediul Primăriei Caţa, etaj.1, compartiment Cadastru, în zilele de luni până vineri, în intervalul orar  08:00 - 16:00, cu actele doveditoare ale dreptului de proprietate asupra imobilelor . 

Participarea Dumneavoastra activa si acordarea intregului suport echipelor desemnate va garanta succesul acestui proiect, pentru orice nelamurire aveți ne puteți contacta la   tel. 0268248563 .

 

                                                                                       PRIMAR

                                                                               VOCILĂ LIVIU IOAN